Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αντώνης Καλογιάννης - Αντώνης Καλογιάννης, Mikis Theodorakis - Λιανοτράγουδα Νο 3 (1974, Vinyl) | Discogs

Αντώνης Καλογιάννης - Αντώνης Καλογιάννης, Mikis Theodorakis - Λιανοτράγουδα Νο 3 (1974, Vinyl) | Discogs. Το όνομα από το μεταγενέστερο ἀντώνιος, από το λατινικό οικογενειακό όνομα antonius, αγνώστου ετύμου, ίσως ετρουσκικής αρχής. Το 1972 ο αντώνης καλογιάννης επέστρεψε στην ελλάδα και τραγούδησε σε αρκετές μπουάτ στην πλάκα. Ο αντώνης καλογιάννης τραγούδησε κατεξοχήν για τον έρωτα. Είχε συνεργαστεί μαζί με τη βίκυ μοσχολιού, στο δίσκο του δήμου. Ο σπουδαίος αντώνης καλογιάννης, ένας μεγάλος τραγουδιστής του έρωτα κι όχι μόνο, έφυγε από τη ζωή την πέμπτη 11 φεβρουαρίου σκορπίζοντας θλίψη στις γενιές που μεγάλωσαν μαζί του.

Γεννήθηκε στις 3 αυγούστου 1940 στην καισαριανή. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο δημοφιλής τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Συνεργάστηκε με κορυφαίους έλληνες συνθέτες (μίκη θεοδωράκη, σταύρο ξαρχάκο, δήμο μούτση, μίμη πλέσσα, σταύρο. Ο αντώνης καλογιάννης είχε ερμηνεύσει τραγούδια των μίκη θεοδωράκη, μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, αργύρη κουνάδη. Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής, αντώνης καλογιάννης.

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Καλογιάννης, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, kathimerini.com.cy
Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Καλογιάννης, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, kathimerini.com.cy from www.kathimerini.com.cy
Ο αντώνης καλογιάννης έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συμμετάσχει σε άλλους τόσους, καθώς επίσης έχει τραγουδήσει για το θέατρο και την τηλεόραση. Συνεργάστηκε με κορυφαίους έλληνες συνθέτες (μίκη θεοδωράκη, σταύρο ξαρχάκο, δήμο μούτση, μίμη πλέσσα, σταύρο. Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του sputnik ελλάδα. Συγκίνηση για τον σπουδαίο τραγουδιστή. Ο αντώνης καλογιάννης γεννήθηκε στην καισαριανή το 1940. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο δημοφιλής τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Ο τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης «έσβησε» στο σπίτι του έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Ο αντώνης καλογιάννης είχε ερμηνεύσει τραγούδια των μίκη θεοδωράκη, μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, αργύρη κουνάδη.

Με αφορμή και επίκεντρο τη μαγνητοσκόπηση δύο πολύ σημαντικών συναυλιών, αυτής που έγινε στο στάδιο καραϊσκάκη με το μίκη θεοδωράκη και αυτής που έγινε στο.

Ο αντώνης καλογιάννης έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συμμετάσχει σε άλλους τόσους, καθώς επίσης έχει τραγουδήσει για το θέατρο και την τηλεόραση. Γεννήθηκε στις 3 αυγούστου 1940 στην καισαριανή. Συγκίνηση για τον σπουδαίο τραγουδιστή. Ο αντώνης καλογιάννης είναι έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής. Με αφορμή και επίκεντρο τη μαγνητοσκόπηση δύο πολύ σημαντικών συναυλιών, αυτής που έγινε στο στάδιο καραϊσκάκη με το μίκη θεοδωράκη και αυτής που έγινε στο. Ο αντώνης καλογιάννης που έφυγε σήμερα από τη ζωή, υπήρξε ένας σπουδαίος τραγουδιστής με μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες μοναδικές, τόσο με τον μίκη θεοδωράκη, όσο και με άλλους. Είχε συνεργαστεί μαζί με τη βίκυ μοσχολιού, στο δίσκο του δήμου. Ο σπουδαίος αντώνης καλογιάννης, ένας μεγάλος τραγουδιστής του έρωτα κι όχι μόνο, έφυγε από τη ζωή την πέμπτη 11 φεβρουαρίου σκορπίζοντας θλίψη στις γενιές που μεγάλωσαν μαζί του. Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής, αντώνης καλογιάννης. Στη μακρά καριέρα του ο αντώνης καλογιάννης τραγούδησε μίκη θεοδωράκη, μάριο τόκα. Ο αντώνης καλογιάννης γεννήθηκε στην καισαριανή το 1940. Το όνομα από το μεταγενέστερο ἀντώνιος, από το λατινικό οικογενειακό όνομα antonius, αγνώστου ετύμου, ίσως ετρουσκικής αρχής. Βαρύ πένθος για το ελληνικό τραγούδι, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αντώνης καλογιάννης σε ηλικία 81 ετών.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο δημοφιλής τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Ο αντώνης καλογιάννης είναι έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής. Ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα του ήταν η ηχογράφηση του «πνευματικού εμβατηρίου». Γεννήθηκε στις 3 αυγούστου 1940 στην καισαριανή. Μεταξύ άλλων, ερμήνευσε τραγούδια του μίκη θεοδωράκη, του μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, του αργύρη κουνάδη και του δήμου.

«Έφυγε» ο Αντώνης Καλογιάννης - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6
«Έφυγε» ο Αντώνης Καλογιάννης - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6 from resources.sport-fm.gr
Είχε συνεργαστεί μαζί με τη βίκυ μοσχολιού, στο δίσκο του δήμου. Ο αντώνης καλογιάννης είχε ερμηνεύσει τραγούδια των μίκη θεοδωράκη, μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, αργύρη κουνάδη. Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο μεγάλος τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Με αφορμή και επίκεντρο τη μαγνητοσκόπηση δύο πολύ σημαντικών συναυλιών, αυτής που έγινε στο στάδιο καραϊσκάκη με το μίκη θεοδωράκη και αυτής που έγινε στο. Μεταξύ άλλων, ερμήνευσε τραγούδια του μίκη θεοδωράκη, του μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, του αργύρη κουνάδη και του δήμου. Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο αντώνης καλογιάννης, ένας καλλιτέχνης που ξεχώρισε για τη. Ο αντώνης καλογιάννης γεννήθηκε στην καισαριανή στις 3 αυγούστου 1940. Ο αντώνης καλογιάννης έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συμμετάσχει σε άλλους τόσους, καθώς επίσης έχει τραγουδήσει για το θέατρο και την τηλεόραση.

Ο αντώνης καλογιάννης έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συμμετάσχει σε άλλους τόσους, καθώς επίσης έχει τραγουδήσει για το θέατρο και την τηλεόραση.

Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία του πνοή. Discogs 마켓플레이스에서 αντώνης καλογιάννης의 레코드판, cd 등을 쇼핑하세요. Γεννήθηκε στις 3 αυγούστου 1940 στην καισαριανή. Ο αντώνης καλογιάννης είναι έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής. Ο αντώνης καλογιάννης γεννήθηκε στην καισαριανή το 1940. Γεννήθηκε στις 3 αυγούστου 1940 στην καισαριανή. Έφυγε ο σπουδαίος τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Μεταξύ άλλων, ερμήνευσε τραγούδια του μίκη θεοδωράκη, του μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, του αργύρη κουνάδη και του δήμου. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο δημοφιλής τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Ο αντώνης καλογιάννης είχε ερμηνεύσει τραγούδια των μίκη θεοδωράκη, μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, αργύρη κουνάδη. Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του sputnik ελλάδα. Πέμπτη, 11 φεβρουαρίου 2021, 16:32.

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Ο αντώνης καλογιάννης γεννήθηκε στην καισαριανή το 1940. Πέμπτη, 11 φεβρουαρίου 2021, 16:32. Ο αντώνης καλογιάννης γεννήθηκε στην καισαριανή στις 3 αυγούστου 1940. Ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα του ήταν η ηχογράφηση του «πνευματικού εμβατηρίου».

ΘΛΙΨΗ «Έφυγε» ο Αντώνης Καλογιάννης από ανακοπή καρδιάς - Πέθανε στα 81 χρόνια του - Eviathema.gr
ΘΛΙΨΗ «Έφυγε» ο Αντώνης Καλογιάννης από ανακοπή καρδιάς - Πέθανε στα 81 χρόνια του - Eviathema.gr from eviathema.gr
Ο αντώνης καλογιάννης συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους συνθέτες και έδωσε το δικό του χαρακτηριστικό. Το όνομα από το μεταγενέστερο ἀντώνιος, από το λατινικό οικογενειακό όνομα antonius, αγνώστου ετύμου, ίσως ετρουσκικής αρχής. Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία του πνοή. Ο αντώνης καλογιάννης είναι έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής. Ο αντώνης καλογιάννης γεννήθηκε στην καισαριανή το 1940. Είχε συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες και ξεχώρισε για τη μελωδική φωνή του και τα ερωτικά του τραγούδια. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο δημοφιλής τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Γεννήθηκε στις 3 αυγούστου 1940 στην καισαριανή.

Αντώνης), ελληνικό αντρικό κύριο όνομα (βαφτιστικό όνομα).

Ο αντώνης καλογιάννης έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συμμετάσχει σε άλλους τόσους, καθώς επίσης έχει τραγουδήσει για το θέατρο και την τηλεόραση. Ο αντώνης καλογιάννης έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συμμετάσχει. Συνεργάστηκε με κορυφαίους έλληνες συνθέτες (μίκη θεοδωράκη, σταύρο ξαρχάκο, δήμο μούτση, μίμη πλέσσα, σταύρο. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο δημοφιλής τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Μεταξύ άλλων, ερμήνευσε τραγούδια του μίκη θεοδωράκη, του μάριου τόκα, τάκη μουσαφίρη, του αργύρη κουνάδη και του δήμου. Το όνομα από το μεταγενέστερο ἀντώνιος, από το λατινικό οικογενειακό όνομα antonius, αγνώστου ετύμου, ίσως ετρουσκικής αρχής. Ο αντώνης καλογιάννης είναι έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής. Έφυγε ο σπουδαίος τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Ο αντώνης καλογιάννης τραγούδησε κατεξοχήν για τον έρωτα. Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής αντώνης καλογιάννης. Πέμπτη, 11 φεβρουαρίου 2021, 16:32. Ο σπουδαίος αντώνης καλογιάννης, ένας μεγάλος τραγουδιστής του έρωτα κι όχι μόνο, έφυγε από τη ζωή την πέμπτη 11 φεβρουαρίου σκορπίζοντας θλίψη στις γενιές που μεγάλωσαν μαζί του. Ο αντώνης καλογιάννης συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους συνθέτες και έδωσε το δικό του χαρακτηριστικό.

Post a Comment for "Αντώνης Καλογιάννης - Αντώνης Καλογιάννης, Mikis Theodorakis - Λιανοτράγουδα Νο 3 (1974, Vinyl) | Discogs"